Tailor Events Live Sports AB

Onur
Onur Ataker

Om vårt företag

I liten skala byggdes Tailor Events upp i London och Stockholm. Tailor Events vilar på en trygg bas av gedigen expertis inom företagsevent och konferensresor samt ett brett internationellt branschnätverk.
Idag är Tailor Events ett tight team av ledande aktörer inom företagsevent med kontor i Stockholm.

Tailor Events team reser världen runt för att hitta det hetaste och mest exklusiva inom allt från sportarenor, hotell, restauranger, nattklubbar och konferensanläggningar. Upplevelsernas kvalité säkras i minsta detalj genom teamets spridda kompetens och breda erfarenhet.
Personlig service är mottot. Ditt personliga önskemål är vårt mål. Vi levererar personligen biljetter till ditt hotell och vi kan alltid nås på vår 24 timmars Concierge Service.
Vi levererar valuta för pengarna. Genom företagets starka köpkraft av biljetter till världens evenemang och ett gediget kontaktnät – kan vi alltid erbjuda dig prisvärda tjänster.
Via Tailor Events one-stop-shop får du exklusiv tillgång till evenemang, upplevelser, nöje och konferenser. Tillsammans med dig skapar vi extraordinära upplevelser!

Vår personal har mer än 40 års erfarenhet i resebranschen och tar snabbt fram prisvärda och flexibla alternativ. Personlig handledning genom hela resan från planering till uppföljning och utvärdering. Service anpassad efter dina behov, vad ni önskar få ut av ert möte, evenemang eller konferens.

Vi erbjuder service anpassad after dina behov, vad ni önskar få ut av ert möte, evenemang eller konferens.

Tailor Events förser er och era kunder, samarbetspartner och medarbetare med färdiga paket och skräddarsydda upplevelser världen över! Vi är en event- och resebyrå som primärt packeterar ditt evenemang i samband med befintliga sport, kultur och nöjen.
Oavsett om ni är många som skall utomlands eller kanske enbart två personer som skall göra något lokalt, ser vi till att den tid som ni spenderar utanför kontoret blir så effektiv och underhållande som möjligt. Uppdrag genomförs ofta med inspiratörer och kända profiler från sport och underhållning.